B&B aan de kust van Zuid-Holland

Onze B&B aan de kust van Zuid-Holland overstijgt al je verwachtingen. Ons totaalconcept is vernieuwend en voorziet in als je behoeftes. Kom een nachtje slapen in onze bed and breakfast en ontdek zelf het geheim van De Jongens in Rockanje.

Onze B&B aan de kust van Zuid-Holland

Onze B&B vind je terug aan de kust van Zuid-Holland. Kom lekker uitwaaien op het strand of verken de omgeving van Rockanje middels de vele wandel- en fietsroutes. In de omgeving van de bed and breakfast zijn veel bezienswaardigheden die echt de moeite waard zijn. Kom het zelf bekijken en eindig de dag in één van onze luxe kamers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jij heerlijk ontwaakt met een uitgebreid ontbijt van De Jongens.

De omgeving van de B&B in Rockanje

Het strand van Rockanje is de ideale plek om een dagje uit te waaien. Met de vele strandtenten is er een ruim aanbod om lekker te lunchen of te dineren. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon in ons eigen restaurant komen eten. Onze chef-koks maken de lekkerste gerechten voor je klaar. In het restaurant ben je welkom om te ontbijten, te lunchen en te dineren. Speciaal voor langslapers hebben we een laat ontbijt tot 12.00 uur.

Geniet van onze verschillende smaken ijs en bonbons

Bij De Jongens vind je de lekkerste smaken ijs en bonbons. In onze chocolaterie en ijssalon, gevestigd bij onze B&B aan de kust van Zuid-Holland, bereiden we zelf chocolade en ijs. Zoek de verkoeling op met ons heerlijke ijs of laat de liefde door je maag gaan met de verrukkelijke bonbons. Wanneer kom jij ze proeven? Reserveer een kamer voor de totaalervaring. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0181-853544.