Bed & Breakfast De Jongens in Rockanje

Kom een nachtje slapen in onze gezellige B&B in Rockanje. Bed and breakfast De Jongens is een gloednieuwe locatie waar luxe en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je wordt ontvangen door een enthousiast team dat jou heerlijk in de watten legt. Geniet van een lekkere lunch of een heerlijk diner en rust vervolgens uit op een highclass boxspring. Slapen in zo’n ruim bed is één van de momenten waarop je de luxe van onze B&B kunt ervaren. In elke kamer liggen verschillende kussens. Je kiest dus zelf op welk kussen jij weg wilt dromen. De volgende morgen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je met nieuwe energie fris aan de dag begint.

Wat is er te doen in de omgeving van onze gezellige B&B in Rockanje?

Onze gezellige B&B in Rockanje bevindt zich in een bruisende omgeving. In de zomer geniet je van het prachtige strand met haar strandtenten en eettentjes. Je kunt natuurlijk ook komen eten in ons eigen restaurant, waar onze chef-koks heerlijke gerechten voor je bereiden. Ook in de omliggende plaatsen Oostvoorne, Hellevoetsluis en de vestingstad Brielle is genoeg te beleven. Daarnaast zit de bed and breakfast aan de rand van Zeeland; een omgeving waar de meeste zonuren geteld worden. Dat wordt dus heerlijk genieten bij De Jongens! Ontdek online wat onze B&B en de omgeving jou nog meer te bieden heeft.r

Bekijk wat er in de buurt verder te doen is en bekijk ook het onderstaande filmpje.

Bezoek onze B&B

Ben je benieuwd geworden naar onze gezellige B&B in Rockanje? Kom dan eens langs! Ons enthousiaste team staat klaar om jou een warm welkom te heten. Boek heel gemakkelijk online een kamer of neem contact op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via: 0181-853544.