Romantische B&B Rockanje

Kom je binnenkort overnachten in onze romantische en luxe B&B in Rockanje? Onze ruime kamers bieden de ultieme gelegenheid om er samen even tussenuit te gaan en heerlijk te ontspannen. Blijf slapen in één van onze heerlijke boksprings en maak tot 12.00 uur gebruik van het uitslaap-ontbijt.

Verken de omgeving van onze romantische B&B in Rockanje

De luxe kamers van onze romantische B&B in Rockanje staan garant voor een heerlijk nachtje weg. Kom samen lekker uitwaaien aan het strand of verken de omgeving met de fiets. Onze slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals; een grote tv, een eigen koffiezetapparaat en natuurlijk een mega grote boxspring. Ook bieden we je de mogelijkheid om je eigen kussen te kiezen. Op elke kamer liggen verschillende kussens. Kies dus zelf op welk slaapkussen jij het liefst ligt.

Eet romantisch in ons restaurant

Liefde gaat door de maag, zegt men toch altijd? Proef daarom de heerlijke gerechten uit eigen keuken in het romantische restaurant van onze B&B aan de kust van Rockanje. Of het nu gaat over ontbijt, lunch of diner; het kan allemaal! Onze chef-koks staan klaar om heerlijke gerechten voor je op te dienen. Zeg je liefde, dan denk je aan chocolade, toch?! Daarom beschikken we ook over onze eigen chocolaterie waar je de lekkerste bonbons koopt. Als dat geen romantisch smullen wordt?u

Boek je romantische overnachting

Kom binnenkort de omgeving van Rockanje verkennen en reserveer één van onze romantische kamers. Ontdek nu zelf het luxe aanbod van De Jongens. Bij vragen en voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of bel je naar 0181-853544.