Wat te doen in de buurt van De Jongens

Bed & breakfast De Jongens is op looptstand van het strand van Rockanje gevestigd. Een prachtige omgeving waar een hoop te doen is.

Rockanje en omgeving kent prachtige wandel en fietsroutes.
Daarnaast is er een rijke omgeving aan activiteiten te bespeuren voor de dorpen:

Oostvoorne
Het plaatsje Oostvoorne ligt 5 km van Rockanje af. Tussen Oostvoorne en Rockanje in ligt een geweldig mooi natuurgebied De Tenellenplas waar u bij het bezoekers centrum één kan worden met de natuur. In die omgeving, eigenlijk nog net officieel in Rockanje, is ook de Historische vereniging De Duinhuisjes gevestigd. Daar kunt u zien hoe de mensen in de vorige eeuw leefden op Voorne.

Brielle
Het vestingsstadje Brielle heeft een rijke historie. Op 1 april waant u zich in de tijd van de bezetting van de Spanjaarden. Een geweldige dag om eens van dichtbij mee te maken. Ook op de andere dagen in het jaar is Brielle een plaatsje dat u bezocht moet hebben. Het historisch musuem, de Catharijnenkerk, de winkels en uiteraard de vele restaurants en terrasjes zijn zeker een bezoek waard.

Hellevoetsluis
Hellevoetsluis is het tweede vestingsstadje in de buurt van de badplaats Rockanje. Daar vindt u Winkelcentrum Stuytse Hoeck dat erg populair is op Voorne- Putten. Ook zijn er een aantal leuke museums die een bezoekje waard zijn zoals Historyland en het Brandweermuseum.

We zetten er een paar voor u op een rijtje. Mocht u bij ons komen logeren dan hebben we een prachtige glossy voor je klaarliggen op uw kamer waarin u alles nog eens rustig kunt bekijken.

Kijk ook op: de website van Voorne-Putten.nl