Chocolaterie en ijssalon

Wanneer kom jij langs in onze ijssalon en chocolaterie in Rockanje? In 2013 opende Paul Roebroek ‘the Taste of Chocolate’. Door het succes van deze zaak breidde Roebroek uit met een lunchroom/restaurant; De Jongens. Sinds 2019 valt de chocolaterie onder bed and breakfast en restaurant De Jongens.

Ambachtelijk ijs in onze ijssalon in Rockanje

In onze ijssalon vind je heerlijk ambachtelijk ijs uit Rockanje. Dit ijs wordt met veel aandacht en zorg gemaakt. Hiervoor gebruiken we zo veel mogelijk pure en natuurlijke producten. Ons ijs bevat minder lucht en is minder vet dan fabrieksijs. Dat wil toch iedereen? Ook wordt het ijs met de hand samengesteld, zodat we met extra veel aandacht het perfecte ijs kunnen creëren.

Lunchen in ons restaurant

Naast ons heerlijke ijs uit Rockanje, kun je ook lunchen in ons restaurant. Hier kun je terecht voor een culinair hoogtepunt. Onze chef-koks maken de heerlijkste gerechten voor je klaar. Kom het zelf proeven tijdens een ontbijt, lunch of diner. Slaap je in onze B&B, maak dan gebruik van het uitslaap-ontbijt. Blijf lekker lang op bed liggen en profiteer van een ontbijt dat tot 12.00 uur voor je klaarstaat.

Kom langs in de ijssalon

Kom langs in onze ijssalon om het lekkerste ijs uit Rockanje te proeven. Of ga je liever voor de bonbons? Wij kunnen zelf in ieder geval niet kiezen, want de keuze is reuze. Bij vragen en voor meer informatie neem je contact met ons op via het contactformulier of bel je naar 0181-853544.