Chocolaterie en ijssalon

Wanneer kom jij langs in onze ijssalon en chocolaterie uit Rockanje, in Voorne aan Zee? In 2013 opende Paul Roebroek ‘Taste of Chocolate’. Door het succes van deze zaak breidde Roebroek uit met een lunchroom/restaurant; De Jongens. Sinds 2019 valt de chocolaterie onder bed and breakfast en restaurant De Jongens.

Ambachtelijk ijs in onze ijssalon

In onze ijssalon vind je heerlijk ambachtelijk gemaakt ijs. Dit ijs wordt met veel aandacht en zorg gemaakt. Hiervoor gebruiken we zo veel mogelijk pure en natuurlijke producten. Ons ijs bevat minder lucht en is smaakvoller dan fabrieksijs. Dat wil toch iedereen? Ook wordt het ijs met de hand samengesteld, zodat we met extra veel aandacht het perfecte ijs kunnen creëren. Het is natuurlijk heerlijk te combineren met de Visser-chocolade uit onze chocolaterie.

Lunchen in ons restaurant

Naast onze heerlijke ijsjes of de producten uit onze chocolaterie, kun je ook kiezen voor het lunchen in ons restaurant. Hier kun je terecht voor een culinair hoogtepunt. Onze chef-koks maken de heerlijkste gerechten voor je klaar. Kom het zelf proeven tijdens een ontbijt, lunch of diner. Slaap je in onze B&B, maak dan gebruik van het uitslaap-ontbijt. Blijf lekker lang op bed liggen en profiteer van een ontbijt dat tot 12.00 uur voor je klaarstaat.

Kom langs in de ijssalon

Kom langs in onze ijssalon om de lekkerste ijsjes te proeven. Of ga je liever voor de heerlijk bonbons uit onze chocolaterie? Wij kunnen zelf in ieder geval niet kiezen, want de keuze is reuze. Bij vragen en voor meer informatie neem je contact met ons op via het contactformulier of bel je naar 0181-853544.