Restaurant De Jongens

Kom heerlijk eten in ons restaurant in Rockanje. Onze keuken is geopend van 8.30 uur tot 20.30 uur. Na een heerlijke overnachting in één van onze luxe kamers staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Voor de langslapers die nog extra van de highclass boxspring willen genieten, hebben we tot 12.00 uur een laat ontbijt. Start de dag met een stevig ontbijt om vervolgens gezellig op pad te gaan of te relaxen op het strand.

Een avond uiteten in ons restaurant in Rockanje

Kom gezellig een avond eten in ons restaurant in Rockanje. Samen óf met je hele familie; het is allemaal mogelijk. Proef de meest heerlijke gerechten uit de streek en verwen jezelf met een culinaire avond. Begin jij met het voorgerecht of kun je niet wachten en kies je direct voor één van onze hoofdgerechten? Ook voor de kids staat er iets lekkers op de kaart, want voor hen hebben we speciale menu’s. Ons teamstaat de hele dag klaar voor je om je te voorzien van koffie met bonbons, koele dranken, ijsjes, wijn, een voortreffelijke lunch of een uitgebreid diner in de avond.

Reserveer nu je plek in ons restaurant

Reserveer je tafel in ons restaurant in Rockanje aan de kust van Zuid-Holland snel en gemakkelijk online. Neem gerust contact met ons op om feesten en partijen te bespreken of een brunch te overleggen. Je bereikt ons via het contactformulier of bel naar 0181-853544.

Bekijk hier de Allergenenkaart