Gezellige B&B in Rockanje

Kom een nachtje slapen in onze gezellige B&B in Rockanje. Bed and breakfast De Jongens is een gloednieuwe locatie waar luxe en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je wordt ontvangen door een enthousiast team dat jou heerlijk in de watten legt. Geniet van een lekkere lunch of een heerlijk diner en rust vervolgens uit op een luxe bed van Coco-Mat, gemaakt van natuurlijke materialen. Slapen in zo’n ruim bed is een van de momenten waarop je de luxe van onze B&B ervaart. In elke kamer kies je uit verschillende kussens op welke jij het lekkerste wegdroomt. De volgende morgen staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar, zodat je met frisse energie jouw dag begint.

Er is van alles te doen in de omgeving van onze gezellige B&B in Rockanje

Onze gezellige B&B in Rockanje bevindt zich in een bruisende omgeving. In de zomer geniet je van het prachtige strand met haar strandtenten en leuke horeca. Je kunt natuurlijk ook komen eten in ons eigen restaurant, waar onze chef-koks heerlijke gerechten voor je bereiden. Daarnaast is er in de omliggende plaatsen Oostvoorne, Hellevoetsluis en de vestingstad Brielle meer dan genoeg te beleven. Als kers op de taart is onze gezellige bed and breakfast te vinden aan de rand van Zeeland, in een omgeving waar de meeste zonuren van Nederland geteld worden. Dat wordt dus heerlijk genieten bij De Jongens! Ontdek wat onze B&B en de omgeving jou nog meer te bieden hebben.

Bekijk wat er in de buurt verder te doen is en bekijk ook het onderstaande filmpje.

Bezoek onze B&B

Ben je benieuwd geworden naar onze gezellige B&B in Rockanje? Kom dan eens langs! Ons enthousiaste team staat klaar om jou een warm welkom te geven. Boek heel gemakkelijk online een kamer of neem contact op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via: 0181-853544. Wij helpen u graag zo goed mogelijk.