Luxe B&B Rockanje

Kom binnenkort eens langs in onze luxe B&B in Rockanje. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat jij helemaal tot rust komt. Slaap op onze high-class boxsprings en kies je eigen slaapkussen. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal geniet van een nachtje weg.

Ontdek zelf de luxe van onze B&B in Rockanj

Wie toe is aan een nacht vertoeven in luxe, wordt op z’n wenken bediend in één van de kamers van onze B&B in Rockanje. De luxe slaapkamers zijn voorzien van verschillende gemakken, zoals: een grote tv, een eigen koffiezetapparaat en ons grote en geroemde boxspring, waar je heerlijk in weg kunt dommelen. Wanneer kom jij bij ons slapen?

Luxe eten in Rockanje

Wie net wat meer zoekt dan alleen een overnachting, kan terecht bij De Jongens. Naast een luxe overnachting in onze B&B in Rockanje, kun je ook overheerlijk bij ons eten. Ontdek de vele gerechten van de chef-koks in ons eigen restaurant. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ben je meer op zoek naar een versnapering of naar verkoeling? Neem dan eens een kijkje in onze ijssalon en chocolaterie. Hier maken we zelf heerlijke bonbons en ijs. Ons ijs biedt de perfecte verkoeling na een warme dag aan het strand en de bonbons zijn heerlijk bij een vers kopje koffie.

Kom langs in onze B&B

Kom zelf eens langs en ontdek onze luxe B&B in Rockanje. Reserveer je kamer heel gemakkelijk online. neem contact op via het contactformulier of bel naar 0181-853544. Zien we je binnenkort terug in onze luxe B&B?