Luxe overnachten Rockanje

Als je luxe wil overnachten in Rockanje, kun je terecht in onze B&B. De kamers zijn ingericht met gebruiksvoorwerpen die voor het nodige comfort en gemak zorgen. Slaap op één van onze boxsprings en kies je eigen slaapkussen uit, zodat je optimaal uitgerust bent voor de volgende dag.

Verken de bruisende omgeving en kom luxe overnachten in Rockanje

Ben jij al eens op verkenning geweest in de omgeving van Rockanje? Ontdek het strand, de vele wandel- en fietsroutes en andere bezienswaardigheden. Als klap op de vuurpijl sluit je je bezoek aan de omgeving af door luxe te overnachten in Rockanje. En waar kan dat beter dan in onze eigen romantische B&B, voorzien van alle gemakken?

Kamers met veel comfort

De luxe slaapkamers van De Jongens zijn voorzien van veel comfort. Ze maken het mogelijk om écht luxe te overnachten in Rockanje. Zet je eigen koffie, kijk tv op de grote televisie in de kamer en kom tot rust op één van onze boxsprings. Onze bedden voorzien je van een heerlijke nachtrust, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig de omgeving kunt verkennen. Alle kamers beschikken over verschillende kussens, zodat jij zelf kiest op welk kussen je het liefst slaapt. Kom slapen in onze B&B of bekijk online wat we nog meer bieden om jouw verblijf speciaal te maken.

Sluit af met een heerlijk ontbijt

De chefs in onze keuken staan elke ochtend paraat om een heerlijk ontbijt voor jou klaar te maken. Zo maak je jouw luxe overnachting bij onze B&B helemaal compleet. Wacht niet langer en kom luxe overnachten in Rockanje! Boek snel een kamer! neem contact op via het contactformulier of bel naar 0181-853544.